Efter en travl og veloverstået sæson har vi gennemgået og opdateret vores seneste prisliste fra 2016. Resultatet er en ny prisliste, som er gældende fra 1. november 2018. Prislisten rummer en generel prisstigning på 3%, som primært skyldes pristigninger på råvarer.

 

Dog afviger enkelte produkter fra den generelle prisstigning og nogle enkelte produkter er ligefrem faldet i pris, som SRL60, der samlet falder med op til 5%.

Prislisten afspejler også mindre produktmæssige tilpasninger og justeringer hele vejen rundt om produktprogrammet. Her et par nye produkter og varianter:

 

SG60 Vi har introduceret en mindre udgave af Grain Pump, som leverer en kapacitet på 60t/h. Se mere senere i dette nyhedsbrev.

 

P25-50 Pre-cleaner P25-50 er opgraderet fra en 2,2kW til 4,0kW motor. Samtidig er de fysiske mål blevet større. Kapaciteten er den samme, som ved anvendelse af P60-80. Find dem i afsnittet ”Rensere” i prislisten. 

 

ST254 Trugsnegls-sortimentet er udvidet med en større model, ST254, der er udformet som vores andre trugsnegle. Den nye ST254 leverer en kapacitet på op til 60t/h i tørt og velrenset korn. Find den i afsnittet ”ST152-254” i prislisten.  

 

NORD-Gear Vi har gode erfaringer med at anvende NORD-Gear på de store redlere (SR60-150). Derfor introducerer vi nu en løbende overgang til NORD-Gear på kopelevatorer fra 25 til 150 t/h. 

Den nye prisliste sendes ud til eksisterende forhandlere i starten af oktober. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
 

SØBY - Trusted Since 1961

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.

En af de førende producenter af transportanlæg og løsninger til håndtering, tørring og beluftning af korn, afgrøder og andre bulk varer - nationalt såvel som internationalt.