28 september 2023

Therkel modtog Metalindustriens Lærlingepris 2022

Det er med stor stolthed, vi deler nyheden om, at vores lærling Therkel var blandt modtagerne af Metalindustriens Lærlingepris d. 30. september 2022.

 Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lød det:

- Therkel er helt unik og uden sammenligning både fagligt og personligt. Han er loyal og stabil. Han er hjælpsom overfor sine kollegaer, han er engageret og nysgerrig på at lære nyt. Therkel er yderst pligtopfyldende, elsker moderne teknologi og har været en væsentlig bidragsyder i opstart af en ny robot i vores produktion, ligesom han løbende har bidraget til opbygning af procesoptimerende værktøjer. Alt i alt fortjener Therkel en ekstra anerkendelse for det meget flotte arbejde og for en skoletid som EUX-lærling, hvor han fik resultatet 12 i både studentereksamen og svendeprøve.

Flere artikler om Therkels anerkendelse 
Efter modtagelsen af prisen var flere medier på banen med artikler om Therkel og hans flotte præstation. Tekniq Arbejdsgiverne fortæller om prisen og nævner Therkel, som værende blandt modtagerne. Skive Folkeblad skrev efterfølgende en hel artikel om Therkel, som kan læses mod abonnement her.

 

Flere nyheder