17 maj 2023

E-Commerce hos SØBY: Vi kan tilbyde et helt nyt serviceniveau

Svitlana har ansvaret for E-Commerce hos SØBY: Vi kan tilbyde et helt nyt serviceniveau

Mød vores medarbejdere
Svitlana er E-commerce og Sales Coordinator med ansvar for online handel hos SØBY. Hun har en bachelor i international handel og markedsføring, og er klar når forhandlerne har brug for hjælp på hjemmesiden og forhandlerportalen. Svitlana mener, at kombinationen af traditionelt salg og onlinehandel har givet hende mulighed for at tilbyde et helt nyt serviceniveau – noget, der motiverer hende meget i hendes daglige arbejde.

Rådgivning og hjælp til forhandlerportalen
Når forhandlere og samarbejdspartnere benytter SØBYs forhandlerportal, får de somme tider brug for hjælp. Her er det Svitlana, brugerne møder, når de skriver eller ringer. Hendes opgave er at hjælpe forhandlerne med at navigere på hjemmesiden og forhandlerportalen, guide dem til at finde produkterne og hjælpe med bestillinger online.

Fra traditionelt salg til e-commerce
Svitlana fortæller, at hendes job har udviklet sig meget, siden hun blev ansat. Fra at have varetaget den traditionelle kontakt og rådgivning med kunderne, er hun nu også ansvarlig for e-commerce, og hendes arbejdsopgaver har derfor fået en digital dimension. Derudover er hun en væsentlig del af SØBY’s aktiviteter i Ukraine, som er Svitlanas oprindelige hjemland. Hun bidrager med sproglige kompetencer og en viden om landets kultur og normer, som har stor værdi for både SØBY og samarbejdspartnerne i Ukraine.

Kan tilbyde et højere serviceniveau – og det motiverer!
Svitlana mener, at kombinationen af traditionelt salg og onlinehandel har givet hende mulighed for at nå et helt nyt serviceniveau. ”Min opgave er at gøre samarbejdet med os så nemt som muligt. Det gælder både, når de ringer eller benytter webshoppen. Kunderne kan selv få adgang til dokumentation og bestille varer, når de vil – og har de brug for hjælpe, er det hurtigt løst. Jeg bliver meget motiveret af, når kunderne synes, de får god service. Det gør mig glad, at jeg kan være med til at gøre en forskel for dem”, forklarer hun.

 

 

 

Flere nyheder

Svitlana Zharov, E-commerce & Sales Coordinator